Serverar: 4 portioner
God att göra dagen innan och garnera "ätdagen" med citron, oliver och persilja. Lätt att dubbla receptet om ni hungriga.
Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna, salta och peppra. Blanda grädde, buljongtärning, rosmarin och citronsaft i en gryta. Lägg i kyckling och vitlök. Låt koka under lock ca 5 min. Rör ner citronskal, oliver och persilja. Garnera med citron. Servera med ris.
den här e jätegod! Skippar dock oliverna och man måste göra dubbel sats sås...
Väldigt god maträtt som också går utmärkt att göra vegetarisk med quorn-bitar istället för kyckling.
Fantastiskt god gryta! Bra bjudmat.
Suveränt god. Full poäng. Håller med om att det blir lite knappt med sås. men det är ju lätt fixat.
Mycket god och uppskattad rätt. Alla var nöjda med detta nya recept :) Nästa gång kommer jag reda såsen lite för man vill ha med allt gott.