Citronlax med grön sås

Serverar: 3 portioner

Gott, lätt och nyttigt.

Ingredienser

  • 4 laxfileér
  • Potatis
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • Fryst dill
  • Fryst gräslök
  • 1 citron
  • Cayennepeppar
  • Paprikapulver
  • Flingsalt
  • Citronpeppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Dela potatisen i klyftor, lägg på bakplåtspapper och krydda med cayennepeppar, paprikapulver och flingsalt. Droppa över olivolja. In i ugn 225 grader ca 20min.
    2. Blanda sås på creme fraiche, dill, gräslök och rivet skal från 1 citron. Pressa i citronsaft efter smak.
    3. Stek laxen och krydda med citronpeppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben