Serverar: 4-6 portioner
god
Hacka samman en pajdeg av mjöl och matfett arbeta snabbt in vattnet kyl den i 30 min kavla ut och klä en pajform som mäter ca 20 cm i diam, klä formen med folie och nagga botten grädda i 15 min med folie och 5 min utan i 250 grader. Lägg majsenamjölet i en skål och rör ut det med en del av vattnet låt resten av vattnet koka upp i 2 msk socker häll det över mjölredningen och rör om slå tillbaka det hela i en kastrull tillsätt citronskal och saft låt sjuda under omrörning tills majsenan tjocknat lyft kasrullen från värmen och rör i smör och äggulor häll fyllningen i pajskalet och låt svalna sänk värmen till 175 grader vispa vittorna styva och vänd ner sockret i omgångar bred ut marängsmeten över pajen och grädda i ca 40 min eller tills ytan fått fin färg pajen är lika god varm som kall