Citronpasta med lax

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt och gott!

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 200 g skivad rökt lax
  • Finrivet skal av ½ citron
  • 2 ägg
  • 1 dl färskriven parmesanost
  • 1 dl hackad dill
  • ½ tsk nymald svartpeppar
  • 200 g sockerbönor eller socker­ärter
  • Instruktioner

    1. Sätt på en stor kastrull vatten till pastan.
    2. Strimla laxen. Skrubba citronen noga. Riv skalet utan att det vita kommer med.
    3. Vispa samman ägg, parmesan, citronskal, dill och svartpeppar i en skål.
    4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg i sockerbönorna den sista minuten.
    5. Sila av vattnet och lägg upp pastan. Häll genast äggblandningen och laxstrimlorna över. Krydda ev med extra svartpeppar. Blanda och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben