Citronsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Supergod sås till fisk. Prova den till ugnsbakad lax....

Ingredienser

  • 1 dl. grädde
  • 2 dl. créme fraiche
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 1 tsk. citronpeppar
  • 1 tsk. citronsaft
  • Rivet skal av en citron
  • Instruktioner

    1. Blanda grädde med fiskbuljongtärning, citronsaft, det rivna skalet av en citron och citronpeppar. Låt detta koka ihop. Tillsätt därefter créme fraiche.
    2. Detta är grundreceptet. För större kvantitet sås till- sätter Du ytterligare ingredienser. Tycker Du såsen blir för tjock, späd ut med matlagningsgrädde

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Apriltävlingen avslutad!
    Det är så kul med alla recept som kommer till oss varje dag! Desto svå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben