Torsk med rotfrukter och citronsås

Serverar: 3 portioner

Tid: 25 minuter

Väldigt snabb vardagsmat med hjälp av färdiga grönsaker och helfabrikatsås.

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 påse frysta rotfrukter, 550 g Findus
  • ½ citron
  • Citronpeppar
  • 2 dl citronsås, Kelda
  • Instruktioner

    1. Ta fram och tina fisken. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Häll ut påsen med rotfrukter (funkar fint om de är frusna fortfarande) i botten på en ugnssäker form. Lägg fisken ovanpå. Pressa en halv citron över och krydda med citronpeppar. Häll på citronsåsen över och in i ugnen ca 25 minuter.
    3. Servera med kokt potatis till.

    Liknande recept

    4.7
    1 h 30 min
    4-6
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben