Citrontorsk med räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och enkelt.

Ingredienser

  • 1 pkt torskfilé 400 g
  • 500 g räkor med skal
  • 1 paket Kelda citronsås
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Rivet citronskal från en ½ -1 citron
  • Instruktioner

    Lägg den frysta torsken i kokande, saltat vatten och sjud i 10 minuter. Ta upp fisken och lägg den att rinna av på hushållspapper. Koka upp citronsåsen och crème fraiche i en traktörpanna och häll över rivet citronskal. Krydda efter behag och lägg ner fisken och de skalade räkorna. Hetta upp. Låt inte koka. Smaka av och servera potatismos till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben