Gör en marinad av saften från citronen, skalet och saften från limen. Ha i den hackade chilin, strimlade citronmelissen, salt, rapsoljan och den krossade rosépepparn.
Skär torskfilén i tärningar, ca 3x3 cm. Häll marinaden över fisken och låt marinera 1 timme i kylen. Trä upp tärningarna på spetten. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och lägg i spetten. Tillaga i ugn på 175 grader, cirka 10 minuter.
låter väldigt gott, måste testa detta någon dag :D
matnjutaren25 oktober 2008
Det här var en "höjdare"!
Väldigt fin kontrast mot torsken med parmesanfänkål.
Men jag är ingen GI - jagare..;) så jag hade en ostsås till och ris.
Väldigt gott "grundreceptet". :D
Tack för det!
låter väldigt gott, måste testa detta någon dag :D
Det här var en "höjdare"! Väldigt fin kontrast mot torsken med parmesanfänkål. Men jag är ingen GI - jagare..;) så jag hade en ostsås till och ris. Väldigt gott "grundreceptet". :D Tack för det!