Classes sill

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 3 st filéer islandssill urvattnade
  • 2 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 2 msk ättikssprit 24%
  • dill
  • rödlök
  • citronskivor
  • 1 skivad morot
  • kryddpeppar ca 25 krossade
  • Instruktioner

    Skär sillen i bitar. Varva med röd lök, dill, citronskivor, kryddpeppar och morot. Koka upp vatten och socker, låt svalna och tillsätt ättikan. Häll lagen över sillen och låt dra några dygn.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sillens Dag
    I helgen begav sig Matklubben till skånska Mölle för att heja på Sv...

    Sillens Dag - vinnarreceptet
    Claes Pettersson vann landskampen i sillinläggning med sitt eget recep...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben