Coffe Granita al Balsamico

Serverar: 4 portioner

Ett gott, annorlunda kaffe efter maten är aldrig fel.

Ingredienser

  • 5 dl starkt nybryggt kaffe, exempelvis arabica
  • 3 msk strösocker
  • 3 dl vispad grädde
  • 1 msk balsamicovinäger
  • 2 msk vaniljessens
  • 6 valfria rån eller kakor
  • Instruktioner

    1. Lös upp sockret i kaffet. Låt det svalna och frys det sedan till iskuber.
    2. Häll iskuberna i en mixer och kör tills det har fått en grovkornig konsistens. Vispa grädden, vänd ner vinägern och vaniljessensen. Häll upp iskaffet i ett glas, toppa med gräddblandningen. Servera kaffet med en söt kaka eller rån.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben