Coleslaw

Serverar: 4 portioner

Servera denna coleslaw till revben.

Ingredienser

  • 1/2 vitkålshuvud, strimlad
  • 1 tsk salt
  • 2 msk persilja, finstrimlad
  • 1 msk grovkornig senap
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • Instruktioner

    Lägg kålen i en bunke och salta. Låt stå tills kålen har mjuknat (ca 1 timme). Tillsätt persilja, senap och olivolja. Smaka av med pressad citronsaft. Servera till revbensspjäll.

    Liknande recept

    15 min
    4-5
    4
    10 min
    3-5

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vinnare i recepttävlingen!
    Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här mån...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben