Coleslaw Waldorf Style

En läcker variant av den krämiga klassikern.

Ingredienser

  • 500 g vitkål
  • 1 tsk salt
  • 1 päron
  • 4 selleristjälkar
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl matyoghurt, 10%
  • ½ dl finskuren dill
  • 1 dl hackade, rostade valnötter
  • ½ dl torkade svarta vinbär eller tranbär
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkålen tunt. Blanda med salt och låt stå i 30 minuter. Krama ut vätskan ur kålen och lägg i en skål.
    2. Blanda med fintärnat päron, tunt skivade selleristjälkar, majonnäs, matyoghurt och finskuren dill. Strö över hackade, rostade valnötter och torkade svarta vinbär eller tranbär.

    Liknande recept

    15 min
    4-5
    4
    10 min
    3-5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben