Cottage Enchiladas

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart goda vegetariska enchiladas med tunnbröd istället för det traditionella tortillabrödet som brukar vara till.

Ingredienser

  • 500 g keso
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl riven ost
  • 1 burk grön chili
  • Salt och peppar
  • 8 skivor tunnbröd
  • Sås
  • 2 msk matolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1-2 msk vatten
  • ½-1 burk grön chili
  • Tillägg i såsen
  • 3 dl gräddfil
  • 2-3 msk tacosås
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Blanda fyllningen och lägg i ett par matskedar i brödet. Rulla ihop och lägg i smord ugnsform med öppningen nedåt.
    2. Blanda såsen och koka upp. Sjud i 5-10 minuter. Blanda sedan i gräddfil och tacosås. Häll såsen över rullarna och strö över 2 dl riven ost.
    3. Gratinera i 200-225° i 15-20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben