Crabfish i ugn

Serverar: 3-4 portioner

Snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

  • 6 hårdkokta grovt hackade ägg
  • 1 pkt djupfryst crabfish i strimlor (225 g)
  • 1/2 bunt klippt dill
  • 2 msk margarin
  • 1-2 tsk curry
  • 1/2 msk vetemjöl
  • 1 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen, 250 grader. Fräs curryn i fettet och strö på mjölet. Späd med grädden och blanda i ägghacket, dillen och det tinade crabfishköttet. Gratinera blandningen med riven ost ovanpå, ca 10-15 min. Servera rostat bröd till.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben