Creolsk köttgryta

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 1 timme

Mycket uppskattad bland mina vänner Gör den dagen innan och tillsätt paprikan 5 min innan servering. Servera med Ris och Grönsallad

Ingredienser

  • 1 Fläskfilé
  • 2 Cabanosskorvar eller Timmerman
  • 1 burk Syltlök
  • 1 burk Svarta Oliver
  • 1 burk Syltad Miniatyrgurka
  • 3-4 dl Grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Oregano
  • Strimlad Paprika
  • Instruktioner

    Skär file´n i skivor och korven i små slantar. Bryn dom. Lägg i stekgryta. Kärna ur och halvera oliverna. Tillsätt oliver, syltlök och miniatyrgurkan. Häll över grädden och krydda med salt, peppar och oregano. Låt puttra ca 30min.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben