Crossianter med choklad och apelsin
Serverar:
12 portioner
De här kan du ha i frysen - bra till oväntat besök.
Ingredienser
3 ark smördeg
12 bitar Marabous apelsinchoklad
Rivet skal av 1 apelsin
1 litet ägg
Instruktioner
Kavla ut smördegen tills den är ca 2 mm tjock och skär den i trekanter.
Lägg en chokladbit och lite rivet apelsinskal mitt på varje trekant, rulla ihop till en crossiant och låt vila i frysen i minst 1 timme.
Pensla crossianterna med uppvispat ägg och baka i 200 grader i ca 10 minuter, de ska bli gyllenbruna.
Serva medan de fortfarande är lite varma.
Liknande recept
Julkaka med choklad och apelsin
2.5
Apelsin och choklad kaka
2
1 h
1
3
Saffransbullar med apelsin och vit choklad
5
Ambrosiakaka med choklad och apelsin
3
Choklad i smördeg med apelsin
4
Kokos & apelsin choklad tryffel tårta
5
2
Choklad Apelsin muffins med topping
45 min
12
Vanilj och marsipan cupcakes med choklad& apelsin frosting
Apelsin Biscotti
15-20
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!