Crostini med fruktsalsa

Serverar: 12 portioner

Tid: 35 minuter

En favorit till glöggminglet

Ingredienser

  • 4 fikon (torkade)
  • 8 aprikoser (torkade)
  • 4 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 3 msk färsk basilika
  • 1 baguette
  • 100 g färskost
  • 80 g parmaskinka
  • färsk oregano
  • Instruktioner

    Hacka fikon och aprikoser fint. Blanda vinäger och olivolja och häll över frukten. Låt dra i 30 minuter. Krydda med salt och peppar och basilika. Skär baguetten i skivor och rosta brödet i ugnen i 225 grader i ca. 5 min. Bred ett tjockt lager färskost på brödet, toppa med skinkan och fruktsalsan. Garnera med en kvist oregano.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben