Currysill

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 stora matjesfiléer
  • 1 hackat hårdkokt ägg
  • 2 kokta potatisar i bitar
  • 1,5 dl lättmajonnäs
  • 2 msk vispgrädde
  • 2 tsk curry
  • 2 msk citronsaft
  • 1 msk finhackad persilja
  • Garnering
  • 1 hårdkokt hackat ägg
  • 1 msk finhackad persilja
  • Instruktioner

    Skär filéerna i bitar. Blanda majonnäsen med grädde, curry, citronsaft, ägghack, potatis, lök och persilja. Lägg de skurna filéerna på ett serveringsfat och bred över majonnäsblandningen. Låt stå kallt i ett dygn. Dekorera fatet med ägghack och persilja i ränder.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben