Dansk currysill
Serverar:
4 portioner
Denna sillrätten görs av matjessill istället för vanlig salt sill!
Ingredienser
2 askar matjessillfiléer
1 dl gräddfil eller naturell yoghurt
1/2 dl majonnäs
1-2 tsk curry
1 äpple
Garnering
1 rödlök
1 bit gurka
1 hårdkokt ägg
Några persiljekvistar
Instruktioner
Låt sillen rinna av väl, skär den i bitar och lägg dom bredvid varandra på ett fat.
Rör samman gräddfil, majonnäs och curry och tillsätt hackat äpple. Häll såsen över sillen.
Hacka både lök, gurka, ägg och persilja, var för sig och garnera fatet med detta i ränder.
Servera med kokt potatis, smör och grovt bröd.
Liknande recept
Dansk sjömansbiff
4.7
4
12
Dansk sommarsallad
2
Danskt fruktbröd
1
Dansk skomakarlåda
4.7
2 h 30 min
6
5
Dansk Flaeskesteg
4.9
2 h 30 min
7-8
7
Danskt rågbröd med surdeg
4.7
1 h
2
Dansk leverpastej
1 h 15 min
1
Danskt rågbröd
4
2
8
Dansk rabarbertrifli
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!