Daim och marschmallows pinnar

Serverar: 10-12 portioner

Som glass.

Ingredienser

  • 5 dl kelda vaniljsås
  • 250 g daim
  • 150 g marshmallows
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljsåsen hårt enligt anvisningarna på förpackningen. Finhacka daimen och klipp eller hacka marshmallows i mindre bitar. Rör ner godiset i den vispade såsen.
    2. Klä en form med plast, 2-3 cm hög och cirka 25x15 cm i diameter. Häll i smeten och stick ner pinnar så du får glassbitar som är cirka 4x4 cm. Frys in i minst 4 timmar. Skär ut kvadrater runt pinnarna och doppa dem gärna i lite daimkross.

    Liknande recept

    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8
    4
    40 min
    45
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben