Dansk Kropanna

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt, snabbt och mycket gott

Ingredienser

  • 1 burk hela champinjoner
  • 3 hg innanlår
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 tsk dijonsenap
  • Vitlökspulver
  • Instruktioner

    Bryn champinjonerna och köttet som du har strimlat innan. Salta och peppra. Vispa grädden hårt och tillsätt senapen och häll i vitlökspulver (ej vitlökssalt). Det ska vara en lagom blandning utav vitlökspulvret och dijonsenapen. Vänd ner detta med champinjonerna och köttet, låt puttra i 5 min. Färga gärna såsen med lite Colorit Soya. Serveras med ris och en god sallad med haricot verts och tomat.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5
    4.9
    2 h 30 min
    7-8
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben