Danska smutsiga ägg

Serverar: 3-6 portioner

Tid: 10 minuter

Fått receptet av en kompis namnet är inte så trevligt men receptet är gott :)

Ingredienser

  • 6 skivor danskt rågbröd
  • 6 ägg (hårdkokta)
  • Senapsås
  • 50 g margarin
  • 2-3 msk mjöl
  • 7 dl mjölk
  • 3-4 msk skånsk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka äggen så de blir hårdkokta, kyl dem och skala. Smält margargarin i en kastrull tillsätt mjölet när margarinet smält. Tillsätt mjölk och låt det hela koka upp därefter lägger du i senap, salt, peppar efter smak.
    2. Så här äts de: Bre smör på brödet dela äggen i två halvor och lägg det på brödet därefter häller du över senapsåsen på äggen. Smaklig spis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gillsan 1 augusti 2008

    Megagott du får en femma för detta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben