Dianas goda formar

Serverar: 70 portioner

Smarriga havrekakor med mumsig fyllning. Tar slut med en gång!

Ingredienser

  • Smet
  • 300 g smält smör
  • 3 dl socker
  • 5 dl vetemjöl
  • 3 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 4 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 150 g smör
  • 2 msk kakao
  • 1 dl grädde
  • 2 dl socker
  • 1 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Rör ihop ingredienserna till smeten. Koka upp ingredienserna till fyllningen och låt svalna.
    2. Klicka ut smeten i mellanstora aluminiumformar, ca 1 dsk i varje form.
    3. Grädda 8-10 minuter i 175-200 grader till dess att de fått färg. Ta kakorna ur ugnen ock klicka ut en tsk fyllning på varje kaka. Grädda en stund till så att fyllningen bubblar upp.

    Liknande recept

    5
    20 min
    45
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben