Dillstuvade räkor

Serverar: 4-6 portioner

Servera denna goda röra på rostade brödskivor och med en sallad till samt ett glas vitt.

Ingredienser

  • 1 kg räkor med skal (ca 400 g skalade)
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk senap
  • 1 dl finhackad dill
  • Salt
  • Tillbehör
  • Rostat bröd
  • Sallad
  • Gurka
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna. Blanda grädde, potatismjöl, peppar och senap i en kastrull. Låt koka upp under vispning. Rör ner dill och räkor. Låt allt bli genomvarmt. Får ej koka. Då blir räkorna sega. Smaksätt med salt.
    2. Servera på rostat bröd med sallad och gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben