Dillvåffla med lax och pepparrot
Serverar:
8 portioner
Prova gärna att byta ut den rökta laxen mot gravad!
Ingredienser
1 sats våfflor
3 dl dill, finhackad
1 tsk salt
Vitpeppar
Pepparrotskräm
1 msk pepparrotsvisp
1,5 dl crème fraiche
Salt
Vitpeppar
Servera till
200 g rökt lax, skivad
Blandad plocksallad
Instruktioner
Gör en sats våffelsmet och låt vila. Rör under tiden samman pepparrotsvispen och crème fraiche till en kräm. Smaka av med salt och vitpeppar.
Rör ner dill, salt och peppar i våffelsmeten och grädda våfflor. Låt svalna något på galler och servera med pepparrotskräm, rökt lax och plocksallad.
Liknande recept
Lax med vitlök & ost täcke samt pepparrots grädde
4.6
40 min
4
5
Lax fylld med färskost och pepparrot
5
4
1
Elins lättrimmade lax med pepparrot
4
Omelettrulle med lax och pepparrot
1
Omelett med västerbottenost, pepparrot och rökt lax
4
Sallad på rökt lax med pepparrot
15 min
4
Citronmarinerad lax
1
Mozzarellafylld lax
4
30 min
4
2
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!