Dillvåffla med lax och pepparrot

Serverar: 8 portioner

Prova gärna att byta ut den rökta laxen mot gravad!

Ingredienser

  • 1 sats våfflor
  • 3 dl dill, finhackad
  • 1 tsk salt
  • Vitpeppar
  • Pepparrotskräm
  • 1 msk pepparrotsvisp
  • 1,5 dl crème fraiche
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Servera till
  • 200 g rökt lax, skivad
  • Blandad plocksallad
  • Instruktioner

    1. Gör en sats våffelsmet och låt vila. Rör under tiden samman pepparrotsvispen och crème fraiche till en kräm. Smaka av med salt och vitpeppar.
    2. Rör ner dill, salt och peppar i våffelsmeten och grädda våfflor. Låt svalna något på galler och servera med pepparrotskräm, rökt lax och plocksallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben