Dinkelpasta med kantarell och gräslök
Serverar:
2 portioner
Svamptider
Ingredienser
200 g dinkelpasta eller pasta av valfri sort
150 g färska kantareller, rensade
50 g purjolök, i slantar
1 tsk smör
1 litet knippe gräslök, finhackat
1 dl matlagningsgrädde
1 krm salt
1 nypa grovmalen svartpeppar
Instruktioner
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Fräs kantareller och purjolök med smör i en medelvarm stekpanna.
Stäng av värmen till stekpannan och rör ner pasta, gräslök och grädde i svampsteket. Smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fläskfilé med kantareller och lingonsås
4.6
30 min
4
45
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Maya´s Bacon & Kantarell Paj
3.4
50 min
5-6
16
Minipiroger med kantareller
4
16
2
Kall fisksås med senap och gräslök
5
4
1
Mayas ljuvliga kantarell mackor
25 min
4
Rostad småpotatis med gräslök och honung
4.5
45 min
4
1
Höstbiffar med kantareller och timjan
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!