Dinkelpastasallad med fetaost, oliver och lufttorkad skinka

Serverar: 4 portioner

Dinkelpastasallad med fetaost, oliver och lufttorkad skinka

Ingredienser

  • 400 g fullkorn dinkelpasta
  • 250 g keso med fetaoliv (eller smulad fetaost blandad med crème fraiche)
  • ½ knippa persilja
  • 8-10 st körsbärstomater
  • Ca: 1 dl svarta oliver i olja
  • 50-100 g babyspenat
  • Svartpappar
  • Till servering
  • Ca: 8 skivor lufttorkad skinka
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda avsvalnad pasta med Keso eller fetaostblandning samt hackad persilja.
    2. Vänd i delade tomtater, oliver och spenat. Strö över nymald svartpeppar och servera salladen med tunna skivor lufttorkad skinka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben