Skala och koka potatisen.
Under tiden skalar, skär och steker du löken fast inte vitlöken. Bryn även på prinskorvarna.
Blanda yoghurten med tomaterna som du skurit i mindre bitar, sambal oelek, senap, pressad vitlök salt och peppar i en skål.
Pressa potatisen och tillsätt smör, salt och peppar och till sist mjölken och rör om så moset blir gott och fint.
Häll lökröran i en ugnsform och lägg prinskorven ovanpå. Häll sen yoghurtröran mellan korvarna och bred till sist moset över alltihopa.
In i ugnen på 175-200º och när moset blivit ljusbrunt så är det klart att äta. Servera med senap och ketchup samt naturligtvis en härlig grönsallad.
Hejsan Mellanbellan!!
Tusen tack för ett kanon gott och enkel recept detta kommer vi göra igen.
Ja detta är värt mer en en femma...
Ha de gott kram Lena
Tinjep12 oktober 2011
2 tsk Sambal Oelek var nog för mycket, jättestarkt blev det och barnen tyckte därför inte om det. Vi vuxna däremot tyckte det var gott.
Hejsan Mellanbellan!! Tusen tack för ett kanon gott och enkel recept detta kommer vi göra igen. Ja detta är värt mer en en femma... Ha de gott kram Lena
2 tsk Sambal Oelek var nog för mycket, jättestarkt blev det och barnen tyckte därför inte om det. Vi vuxna däremot tyckte det var gott.