Dragondoftande auberginegratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En variant på auberginegratäng jag fick på jobbet

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 1 aubergine ca 200 g
  • 1 squash ca 200 g
  • 2 tomater
  • 2 pkt mozzarella à 125 g
  • 1 tsk dragon
  • Olivolja
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Skiva aubergine och squash i tunna skivor. Fräs detta i rikligt med olivolja. Smaka av med salt. Skär kassler, tomater och mozzarella i skivor. Varva alltsammans i en smord ugnsform. Strö över dragon. Stek i mitten av ugnen ca 20 minuter. Servera med couscous eller ris.
    2. Ugn 200°C.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben