Dragonkyckling med färsk dragon

Serverar: 4 portioner

Perfekt att förbereda dagen innan, gott gott

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer ca 500 g
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ hönsbuljongtärning
  • 1 tsk soya
  • 1-2 msk fransk senap
  • 1 kruka färsk dragon
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingen i smör i ca fem minuter/sida, salta och peppra. Flytta över kycklingen till en traktörpanna
    2. Vispa ihop vatten, créme fraiche, smulad buljongtärning, och soya och häll blandningen i pannan.
    3. Låt koka under lock på svag värme i några minuter till kycklingen är genomkokt.
    4. Ta upp filéerna ur pannan och blanda i senap och ungefär ½dl hackad färsk dragon i såsen. Smaka ev av med mera salt och peppar, låt filéerna ligga i såsen och blir ordentligt varma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben