Drinktilltugg

Serverar: 6 portioner

Tid: 10 minuter

Mycket uppskattade

Ingredienser

  • Mjukt tunnbröd
  • Gräddfil
  • Kaviar (jag föredrar Drottkaviar)
  • Finhackad röd lök
  • Instruktioner

    Bred tunt smör på tunnbrödet eller tunnbröden beroende på hur mycket röra du gjort. Bred ut röran och rulla ihop som en rulltårta. Lägg i folie i kylen. Skär upp i munsbitar. Mums! .

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bladh 7 mars 2008

    Strykande åtgång som drinktilltugg. Jag har inte använt smör, och använt mig av lätt creamfraich istället för gräddfilen. De blir dessto godare om de får ligga till sig några timmar i kylen.

    Relaterade Artiklar

    Bagels & Grissini
    Bagels har verkligen blivit en bestseller här i Sverige. Har du inte m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben