Druvsalsa med hetta

Serverar: 6-8 portioner

Druvsallad är gott och fräscht till grillat, t.ex. heta korvar, fläskkött eller en bit lax.

Ingredienser

  • 250 g gröna kärnfria vindruvor
  • 250 g blåa kärnfria vindruvor
  • 4 salladslökar
  • 1 spansk peppar, finhackad
  • ½ dl olivolja med citronsmak
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    Dela gröna och blåa kärnafria vindruvor. Blanda med skivade salladslökar, finhackad spansk peppar och olivolja med citronsmak. Smaka av med flingsalt.

    Liknande recept

    4
    2 h 30 min
    6-7
    2

    Kommentarer (1)

    JennyV 3 februari 2010

    En otroligt god och spännande salsa!!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben