Dubbla kokosflarn

Kan vara lite svåra att få loss från plåten men fungerar det så är de gudomligt goda

Ingredienser

  • Degen
  • 75 g smör
  • 1 ägg
  • 1½ dl strösocker
  • 2½-3 dl kokos
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Rivet skal av ½ apelsin
  • Apelsinkräm
  • 50 g smör
  • 1½ dl florsocker
  • 1 äggula
  • ½-1 tsk vaniljsocker
  • Rivet skal av ½ apelsin
  • Instruktioner

    1. Degen: Allt blandas. Klicka ut på smord och mjölad plåt Grädda i 175 grader i ca 6-8 minuter Låt svalna
    2. Apelsinkräm: Blanda allt. Bred på en kaka och lägg ihop med annan kaka

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben