Värm grädden till den nästan kokar, rör ner dumlekolan tills den smält och allt blandats samman.
Låt svalna och ställ sedan in i kylen över natten innan den används.
Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader.
Smula i jästen i en degbunke och tillsätt kardemumma.
Häll över mjölk- och smörblandningen och rör runt tills jästen löst sig.
Tillsätt mjölet lite i taget under knådning. Blanda ner salt och socker och arbeta ihop till en smidig deg.
Knåda nu degen i ungefär 15 minuter.
Låt degen jäsa till dubbel storlek i bunken, cirka 30 minuter.
Ta upp degen på bakbord och dela i bitar. Rulla något större än golfbollstora bullar och sätt av på plåt med bakplåtspapper eller smord plåt.
Låt nu bullarna jäsa till dubbel storlek, cirka 50-60 minuter.
Grädda bullarna i nedre delen av ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter. Låt svalna på galler.
När bullarna svalnat helt: Skär av ett lock på varje bulle. Gröp ur bullen något med en gaffel. Lägg i en klick nutella och spritsa dumlefluffet.
På med locket och strö över florsocker.