Easy baked ham

Serverar: 4 portioner

Vill du prova på en annorlunda kasslerrätt, testa då den här...

Ingredienser

  • 1,2 kg kassler med ben
  • 2 dl Dansukker Brun Farin Strö
  • 3 tsk Colmans senapspulver
  • 2 dl sherry eller ananasjuice
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º.
    2. Skär bort fett och ben på kasslern. Skiva den och lägg på ett ugnsfast fat.
    3. Blanda farinet och senapspulvret. Strö blandningen över kasslern.
    4. Slå över sherryn och sätt på ett lock eller lägg över folie.
    5. Baka i ugnen ca 25 minuter. Ta bort locket /folien på slutet för att ytan ska bli lite brynt.
    6. Servera gärna med en bönsallad och cajunris eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben