Ecovivas ratatouille med stekt halloumi och bulgur
Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
God
Ingredienser
4 portioner bulgur
2 msk olivolja
1 röd paprika
1 aubergine
1 liten zuccini
½ citron
500 g krossade tomater
1 buljongtärning
Salt
Peppar
3 klyftor vitlök
1-2 gul lök
1 tsk socker
200 g halloumi
Instruktioner
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen, gärna i buljong. Skär 2 lökar, 1 paprika, 1 aubergine och 1 zuccini i bitar. Hetta upp lite olja i en wokpanna eller större stekpanna. Fräs grönsakerna mjuka. Tillsätt 1 burk krossade tomater, pressad vitlök, saften från en halv citron, buljong och socker. Skruva ned värmen och låt småputtra under tiden du steker halloumi. Smaka av med salt och peppar.
Servera nystekt halloumi med bulgur och ratatouille.