Ecovivas ratatouille med stekt halloumi och bulgur

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God

Ingredienser

  • 4 portioner bulgur
  • 2 msk olivolja
  • 1 röd paprika
  • 1 aubergine
  • 1 liten zuccini
  • ½ citron
  • 500 g krossade tomater
  • 1 buljongtärning
  • Salt
  • Peppar
  • 3 klyftor vitlök
  • 1-2 gul lök
  • 1 tsk socker
  • 200 g halloumi
  • Instruktioner

    1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen, gärna i buljong. Skär 2 lökar, 1 paprika, 1 aubergine och 1 zuccini i bitar. Hetta upp lite olja i en wokpanna eller större stekpanna. Fräs grönsakerna mjuka. Tillsätt 1 burk krossade tomater, pressad vitlök, saften från en halv citron, buljong och socker. Skruva ned värmen och låt småputtra under tiden du steker halloumi. Smaka av med salt och peppar.
    2. Servera nystekt halloumi med bulgur och ratatouille.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben