Serverar: 6 portioner
Tid: 1 timme
Går bra att göra ett par dagar i förväg
Sätt ugnen på 250 gr.Ställ in formen med sockret och låt det smälta.Passa ugnen MYCKET noga. Skaka formen emellanåt. Sockret får inte bli FÖR brunt. Vispa upp äggen men bara lite riv i citronskalet och slå över den uppvärmda mjölken.Om man vispar föör mycket blir puddingen lätt blåsig Sänk värmen till 175 gr. Slå blandningen i den något avsvalnade formen och ställ in den i ugnen i ung. 3/4 tim. Brylépuddingen skall vara skall när den serveras med sin sockersås
Muffins
Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...
Wilhelminafinalisterna klara
Årets Wilhelmina är en tävling för proffessionella kvinnliga kockar...