En ljuvligt god fiskrätt att bjuda på.
Passar bra med pressad potatis eller ris och en grönsallad till.
Ett vitt vin (gärna Riesling) rekommenderas.
Ingredienser
6 hg fiskfiléer
1 burk championkräm
1 burk svart kaviar
3 dl grädde
1 tsk curry
10 räkor
1 citron
dill
Instruktioner
Fiskfiléerna lägges i en väl smord eldfast form.
Bred championcrémen och kaviaren på fisken
Blanda curryn med grädden och häll över försiktigt.
200 grader i 25-30 minuter . Prova försiktigt i mitten att fisken är genomkokt innan den serveras. Garnera med räkor, citronklyftor och dillkvistar.
Hej! Det var delade läger om denna rätt. En del tyckte det var jättegott men de var också svampälskare, medan den andra halvan tyckte det var på tok för mycket champinjonkräm. Men betyget är från svampälskarna och de som inte älskar svamp satte en nolla.
Hej! Det var delade läger om denna rätt. En del tyckte det var jättegott men de var också svampälskare, medan den andra halvan tyckte det var på tok för mycket champinjonkräm. Men betyget är från svampälskarna och de som inte älskar svamp satte en nolla.