En portions köttfärslimpa med ost och bacon

Serverar: 7 portioner

Tid: 1 timme

Smarrigt värre och enkelt att laga.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 2 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g philadelfiaost "Sweet chili"
  • 300 g bacon
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Skala och mixa löken Blanda lök, ägg, salt och peppar. Forma till lagom portionsgformaröppna upp en liten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje.
    2. 200 grader i ca 20 minuter.
    3. Servera med mos eller potatis en god sallad och bearnaisesås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben