Enchiladas med salsafärs

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Laga extra lätt, nummer 2/07.

Ingredienser

  • 1 hackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 500 g köttfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 burk Santa Maria chunky salsa (350 g)
  • 1 burk majskorn (300 g)
  • 8 soft medium tortillabröd
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225°. Stek lök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt färsen och bryn den. Salta och blanda ner hälften av salsasåsen och majskorn utan spad. Koka upp. Fördela köttfärsröran på tortillabröden och rulla ihop. Lägg dem på ugnssäkert fat. Bred över resten av såsen och strö över ost. Gratinera ca 10 min. Servera med strimlad vitkål eller grönsallad och gärna en klick yoghurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben