Enchiladas med spenat

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Lätt och gott tilltugg!

Ingredienser

  • 4 tortillas
  • 250 g fryst bladspenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitkålsklyfta
  • 1 msk matolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 200 g fetaost i tärningar
  • 2 dl ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250º.
    2. Tina spenaten i mikro eller i en kastrull. Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken ett par minuter. Rör i spenaten och låt den fräsa med tills den är varm. Salta och peppra.
    3. Fördela spenaten och fetaosten på tortillabröden. Rulla ihop. Skär dem i fyra delar. Ställ dem på högkant i en ugnssäker form eller aluminiumform. Strö över den rivna osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben