Så enkel att göra och så himla god. Barnen älskar den här rätten.
Ingredienser
800 g fiskfileér
5 dl kokbar cremé fraiche
2 grönsaksbuljonger
1/2 dl vatten
Ev. 1/2-1 dl mjölk
2 krm salt
2 krm vitpeppar
2 krm citronpeppar
Kokta gröna ärtor
Kokt potatis
Instruktioner
- Lägg fiskfileérna eller fiskblocken i en ugnsform, salta och krydda efter tycke. Jag brukar ha på ganska mycket citronpeppar, det blir så god smak av den.
- Blanda vattnet och grönsaksbuljongen i en kastrull, och värm tills buljongen lösts upp. Häll på cremé fraichen och rör om, späd ev. med lite mjölk om du vill ha mycket sås.
Häll såsen över fisken och ställ in i ugnen. 200 grader i ca 35-40 minuter.
- Koka potatis och servera med gröna ärtor till.
- Lycka till//Jenny
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Kreativ återanvändning
Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...
Jätteenkel och snabb att göra och jättegod =)