Enkel fiskgratäng

Tid: 30 minuter

Snabbt!

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk
  • Salt
  • Sås
  • 2 msk smör
  • 4 msk idealmjöl
  • Spad från fisken
  • 4 dl gräddmjölk 50/50
  • 1-2 äggulor
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 1 msk kaviar
  • Instruktioner

    Tina upp fisken ordentligt. Lägg i en ugnsfast form. Salta+lite vatten,täck med folie. Sätt in i ugnen 200* ca 15-20 minuter. Koka ihop såsen . Slå såsen över fisken + skivad ost. Gratinera i 250* c 10-15 minuter

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (1)

    skogstrollet 16 april 2010

    I min familj är vi inga fiskälskare, men denna rätt älskades både av oss vuxna och barnen. Jättegod!!!

    Relaterade Artiklar

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben