Entrecôte café de Paris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Låter gott ska prova.

Ingredienser

  • Skivor entrecôte
  • Salt
  • Peppar
  • Kryddsmör
  • 100 g smör, kylskåpskallt
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 äggula
  • 2 msk mango chutney
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm curry
  • 1 krm timjan
  • ½ tsk dragon
  • Instruktioner

    1. Ugnstemperatur 250º. Blanda alla ingredienser till kryddsmöret, helst i matberedare. Stek köttet 2-3 minuter på varje sida, salta och peppra. Flytta köttet till en ugnsform och fördela kryddsmör på varje skiva. Gratinera i övre delen av ugnen en dryg minut.
    2. Servera genast med råstekt klyftpotatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben