Evas fläskfilé

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 50 minuter

Min syster är bäst på att laga mat! Här kommer ett av hennes favotitrecept! Passar som bjudrätt eller helgmat!

Ingredienser

  • 1 fläskfilé ca 500 g
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • 1 msk smör och rapsolja
  • 1 paket bacon (ca 120 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skär filén i skivor. Bryn i matfettet. Krydda. Lägg köttet i en ugnsform. Strimla bacon och knaperstek. Lägg den över köttet. Blanda fraiche och grädde och lite svartpeppar. Häll det över köttet i formen. Strö över riven ost . Gräddas i ugn 200 grader ca 30 min. Serveras med tagliatelle, lingonsylt och en god sallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben