FÄRGSPRAKANDE & SMAKRIK KALKONSALLAD

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En härlig färglad och smakrik Kalkonsallad med liten hetta. Som Förrätt med Vitlöksbröd eller Huvudrätt med varm Baguette.

Ingredienser

  • 300gr Rökt Bröstfilé av Kalkon
  • ½ Huvud Isbergssallad
  • 100 gr Färska Champinjoner
  • 100 gr Purjolök
  • 1 st Röd Lök
  • 1 st Gul Paprika
  • 1 st Röd Paprika
  • ½ dl Svarta Oliver
  • ½ dl Olivolja
  • 1 st Färsk Chili
  • ¼ dl Färsk (Hackad) Persilja
  • 2 msk Färsk (Hackad) Vitlök
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Krossad Svartpeppar
  • ½ dl Jordnötter
  • Instruktioner

    Finstrimla Kalkonen, Isbergsalladen, Purjolöken. Hacka Rödlöken och Paprikan i 3-4 mm kuber. Skiva Champinjonerna och Oliverna. Blanda ihop detta varligt. Finhacka Chili, Persilja, Vitlök och Jordnötter. Blanda detta med Olivolja, Salt och Svartpeppar. Häll blandningen i Salladen och blanda noga. Garnera med färsk Persiljekvist & Citron. Servera och njut, gärna med varm Baguette.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben