Färgsprakande Wok

Serverar: 5 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagad rätt på ett enkelt sätt.

Ingredienser

  • 250 gram äggnudlar
  • 1 gul lök
  • 150 gram sockerärtor
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 150 g bambuskott
  • 200 g minimajs
  • 2 st inlagda citrongräsbitar
  • 400 g kokosmjölk
  • 3 tsk röd currypasta
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk olja
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka äggnudlarna enligt anvisningarna och häll av vattnet. Hacka löken och skär övriga grönsaker i bitar, strimla citrongräsbitarna fint.
    2. Häll oljan i en stekpanna och värm på högsta värmen, tillsätt currypasta, tomatpuré och lök och låt fräsa i några minuter.
    3. Lägg i resten av grönsakerna och citrongräset, låt fräsa i ytterligare några minuter. Tillsätt kokosmjölken och låt koka kraftigt i fem minuter, smaka av med salt, häll i nudlarna, rör om och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben