Färs- och äppletoast

Serverar: 4 portioner

Perfekt som lunch- eller kvällsmacka.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 100 g champinjoner
  • 250 g mager blandfärs
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk Dansukker mörkt muscovadoråsocker
  • Salt
  • Peppar
  • Smör eller margarin
  • 1 äpple
  • 4 skivor form- eller långfranska
  • Garnering
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skala och tärna löken. Rensa champinjonerna och skär dem i bitar. Fräs grönsakerna i matfett. Tillsätt färsen och stek den gyllenbrun. Tillsätt tomatpuré, oregano och Muscovadoråsocker. Smaka av med salt och peppar.
    2. Rosta brödskivorna. Skär äpplet i 4 centimetertjocka skivor. Skär bort kärnhuset. Fördela köttfärsröran på brödskivorna. Lägg en äppleskiva på varje och garnera med persilja.

    Liknande recept

    3
    1 h 30 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben