Färs- och svampwok

Serverar: 4 portioner

Det låter inte så märkvärdigt, men åh så gott det blir!

Ingredienser

  • 400 g morötter
  • 200 g svamp (trattkantareller), ca 1 l
  • 500 g köttfärs
  • 1 msk soja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1-2 krm svartpeppar
  • 1 1/2 dl gräddmjölk
  • 1-2 msk svampfond (minska på saltet)
  • Instruktioner

    Grovriv morötterna. Fräs dem och svampen till det är torrt. Lägg det åt sidan. Fräs färsen, krydda med soja, balsamvinäger, salt, peppar och fond. Vänd ner grönsakerna. Häll på gräddmjölken och puttra i 5 min. Servera med pressad potatis och tomat.

    Liknande recept

    3
    1 h 30 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben