Färskost med getostkräm och rostad paprika

Serverar: 8 portioner

Sommarmat.

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 200 g getost
  • ½ dl crème fraiche
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 röd paprika
  • 1 orange paprika
  • Instruktioner

    1. Skrubba och koka potatisen al dente. Låt svalna och skär ett litet kryss i varje potatis. Tryck ihop potatisarna med fingrarna.
    2. landa samman getosten och crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Kärna ur och klyfta paprikorna. Grilla dem i ugnen så att skalet blir svart, ca 5 min.
    3. Ta ut dem och låt svalna i en plastpåse. Dra bort skinnet och skär paprikan i mindre bitar.
    4. Fördela krämen på potatisen och garnera med paprika och kryddgrönt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben